srijeda, 13 Decembar 2017 00:00

Pažnja za sve gamere!Nexus Gaming Fest 2017 Istaknuto

U organizaciji Magic Factory, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Federalnog ministarstva kulture i sporta u Hotelu Tuzla 21. 22. i 23. decembra 2017.  godine održat će se jedinstveni gamerski događaj. Organizatori su odlučili fanovima gaminga da predstave specijano novogodišnje izdanje Nexus Gaming Festivala. Radi se o jedinom gamerskom festivalu u Bosni i Hercegovini koji na jednom mjestu okuplja izlagače gamerske opreme, indie developers-e i organizira turnire u League of Legends i FIFA i PES 2018.

Nezaobilazni segment festivala jesu i popularni youtuberi među kojima su: Edin Creations, Neki Youtuber, Amir Hadžić, Meca Cazin, Vedox, Supreme Nexus, Pc Axe, Veki, Bake, Kovalska, Cile ST i mnogi drugi.

I ove godine na Nexus-u će se predstaviti Genelec Tuzla, a posjetiteljima njihovog štanda obećavaju i odličnu zabavu. Organizovat će prezentaciju gaming brandova: Razer, Sharkoon, Speedlink, Sapphire, Roccat... također, tu su i turniri kao i giveaway, kada će na svakih sat vremena posjetiteljima dijeliti poklone. 

Sve informacije o festivalu kao i registraciji timova za turnire mogu se dobiti web stranici www.nexusfest.eu kao i facebook stranici Nexus Fest. Kako je bilo na prva dva festivala u Tuzli i Sarajevu pogledajte na oficijelnom Youtube Kanalu Nexus Fest: https://www.youtube.com/channel/UCLwl_VdaKY7kqUmNv7UpWqg

Ovogodišnji Nexus official video nalazi se na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=d0ut6fGqhb8

 

Partneri

Generalni medijski partner

 

Generalni web portal

 

Medijski partneri:

extra   volimtz   Tuzla info

Naš tim

Director
Boris Balta
PR Nexus Festivala
Ajša Mevkić
Internal Management
Dino Subašić
Part of Organization
Jasmina Kadric

Sponzori

Generalni sponzor:

 

 

Sponzori:

 

Kontakt

Ako imate neki pitanja možete nas kontaktirati na navedeni mail ili brojeve telefona. Ako ste zainteresovani za suradnju sa nama kontaktirajte nas na administration@nexusfest.eu

Kontakt forma

 

 

Tel: +387 35 258 267 od 9:00 - 16:00

Fax: +387 35 304 656

 

Adresa: Ulica Trg slobode 16

75000 Tuzla

Bosna i Hercegovina

 

E-mail: info@nexusfest.eu