utorak, 05 April 2016 00:00

Sarajevo gaming festival “Nexus” poziva Indie developere

Indie developeri,

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na Nexus festu  ,drugom festivalu industrije videoigara na prostorima Bosne i Hercegovine, koji se održava od 26.05 do 29.05 u Sarajevu. Svi indie timovi (nezavisni i još uvijek neafirmisani timovi koji nemaju više od 10 članova) koji se prijave za učešće imat će obezbjeđen BESPLATAN izložbeni prostor, za prezentaciju njihovog gaming projekta,i sve što treba uraditi je da se pojave sa svojim timom, te mogućnost da svoj projekat predstave zainteresovanim proizvođačima i distributerima igara koji će biti prisutni na festivalu a na prezentacijama koje će biti organizovane u sklopu festivala. Sve što se od vas traži je da dođete i predstavite svoju igru (gaming projekat) na što zanimljiviji i originalniji način. U prijavi navesti sljedeće informacije:

  • Naziv indie tima
  • Osnovne informacije o timu ( koje se mogu štampati u promo materijalu)
  • Imena i prezimena članova tima koji će učestvovati na festivalu
  • Osoba za kontakt i broj mobitela
  • Naziv i opis vašeg gaming projekta
  • Način na koji ćete prezentirati projekat na Nexus festu.

Svi prijavljeni timovi moraju ispoštovati samo dva uslova: -Uređenje izložbenog prostora sa najmanje jednim službenim rollupom. -Obavezno prisustvo bar jednog člana tima na izložbenom prostoru tokom čitavog održavanja sajma. Prijave slati na e-mail adresu : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem ankete: http://goo.gl/forms/TFoYbE7W8V Krajnji rok za prijave je 15.05. 2016. godine. Ukoliko poznajete neke osobe koje bi bile zainteresovane da se prijave na Nexus festival, molimo Vas da im proslijedite naš poziv ili da nam proslijedite njihove kontakte.

Hvala Dobro došli!

Partneri

Generalni medijski partner

 

Generalni web portal

 

Medijski partneri:

extra   volimtz   Tuzla info

Naš tim

Director
Boris Balta
PR Nexus Festivala
Ajša Mevkić
Internal Management
Dino Subašić
Part of Organization
Jasmina Kadric

Sponzori

Generalni sponzor:

 

 

Sponzori:

 

Kontakt

Ako imate neki pitanja možete nas kontaktirati na navedeni mail ili brojeve telefona. Ako ste zainteresovani za suradnju sa nama kontaktirajte nas na administration@nexusfest.eu

Kontakt forma

 

 

Tel: +387 35 258 267 od 9:00 - 16:00

Fax: +387 35 304 656

 

Adresa: Ulica Trg slobode 16

75000 Tuzla

Bosna i Hercegovina

 

E-mail: info@nexusfest.eu